Vartotojų aplinka+ Įdėti skelbimą
Baldai internetu
Renginiai

Testai transporto vadybininko egzaminui

2024 Balandžio 15d., 11:21
  • Testai transporto vadybininko egzaminui
Išbandykite nemokamai Mokymo centro „9 sritys“ testų programą transporto vadybininkų (Licencijuojamai kelių transporto veiklai vadovaujančių asmenų) egzaminui LTSA pasirengti.

Prisijungimas prie programos – http://www.9sritys.lt/transporto-vadybininkams/
Prisijungimo vardas – DEMO
Prisijungimo slaptažodis – DEMO

Demo versijoje klausimai parinkti atsitiktinai.Testo klausimai, kaip ir Lietuvos transporto saugos administracijoje, yra su 4 pasirenkamais atsakymais, iš kurių vienas yra teisingas ir trys neteisingi. Žymėkite vieną, Jūsų nuomone, labiausiai tinkantį atsakymų variantą.

Jūs LTSA egzaminui ruošiatės savarankiškai?

Galime pasiūlyti susistemintą, atspausdintą mokomąją medžiagą - pagrindinės dalies, krovinių vidaus pervežimo ir krovinių tarptautinių pervežimų. Užsakius leidinius paštu juos išsiųsime Jūsų nurodytu adresu. Siuntimo išlaidos Lietuvoje Jums nekainuos.  Siunčiame ir į užsienį + papildomos išlaidos už atsiuntimą.

Išsamiau apie mokomąją medžiagą ir užsakymą rasite http://www.9sritys.lt/knygos/

Mokymo centras „9 sritys“, UAB
Justiniškių g. 14c, Vilnius
www.9sritys.lt
Kontaktai Paskelbė:Mokymo centras „9 sritys“, UABTelefonas:+370 67050507El. paštas:info@9sritys.lt Vietovė:Marijampolė Svetainė:www.9sritys.lt
Skelbimo statistikaParodytas: 12133 k.Peržiūrėtas: 913 k.
Įsiminti skelbimąSpausdinti skelbimąNusiųsti skelbimą drauguiSkelbimas netinkamas

Skelbimo komentarai

Komentarų nėra
Prašome savo nuomonę reikšti civilizuotai, gerbiant straipsnio autorių (-ę), svetainės lankytojus, bei jų pasisakymus. Nekultūringi, nesusiję su skelbimu, šmeižiantys, bei svetainės administracijos ar skelbimo autoriaus manymu netinkami komentarai yra šalinami be įspėjimo.
MarijampolesSkelbimai.lt Facebook'e Sprendimas: INFOFACE