Vartotojų aplinka+ Įdėti skelbimą
Baldai internetu
Renginiai

PEW PEW VR ARENA

2024 Balandžio 3d., 13:41
Ženkite į pramogų ateitį su "PewPewVR”

Leiskitės į nepakartojamą nuotykį "PewPewVR" - geriausioje VR arenoje, kurioje žaidimai iš ekrano persikelia į jūsų realybę. Įsikūrusi Kareivių g. 2A, Vilnius, "PewPewVR" siūlo svaiginančią patirtį, kurioje pažangiausios technologijos derinamos su neribotu kūrybiškumu, kad nukeltų jus į neįsivaizduojamus pasaulius.

Nesvarbu, ar kovojate su tarpgalaktiniais įsibrovėliais, ar tyrinėjate mistines šalis, ar sprendžiate sudėtingus galvosūkius, "PewPewVR" turi ką pasiūlyti kiekvienam. Mūsų moderniausia įranga užtikrina vientisą ir tikrovišką patirtį, todėl jūs tapsite savo istorijos herojumi.

Puikiai tinka draugams, šeimai ir įmonės renginiams, todėl kviečiame užsisakyti seansą jau šiandien ir sužinoti, kodėl apie mus kalbama visame mieste. Jūsų kelionė į virtualiąją realybę prasideda čia, nes čia dirba jus lydėti pasiruošę specialistai. Saugumo priemonės, užtikrinančios nuotykius be rūpesčių ir įvairūs žaidimai, iš kurių galite rinktis.

Apsilankykite pewpewvr.lt ir užsisakykite savo patirtį bei prisijunkite prie pramogų revoliucijos.
Kontaktai Paskelbė:MB "Virtuali oazė"Telefonas:+370 692 81416 Vietovė:Marijampolė Svetainė:pewpewvr.lt/
Skelbimo statistikaParodytas: 409 k.Peržiūrėtas: 12 k.
Įsiminti skelbimąSpausdinti skelbimąNusiųsti skelbimą drauguiSkelbimas netinkamas

Skelbimo komentarai

Komentarų nėra
Prašome savo nuomonę reikšti civilizuotai, gerbiant straipsnio autorių (-ę), svetainės lankytojus, bei jų pasisakymus. Nekultūringi, nesusiję su skelbimu, šmeižiantys, bei svetainės administracijos ar skelbimo autoriaus manymu netinkami komentarai yra šalinami be įspėjimo.
MarijampolesSkelbimai.lt Facebook'e Sprendimas: INFOFACE