Vartotojų aplinka+ Įdėti skelbimą
Baldai internetu
Renginiai

Naujausio Mercedes-Benz S-class LONG W223 nuoma

2023 Rugpjūčio 14d., 16:28
  • Naujausio Mercedes-Benz S-class LONG W223 nuomaNaujausio Mercedes-Benz S-class LONG W223 nuomaNaujausio Mercedes-Benz S-class LONG W223 nuomaNaujausio Mercedes-Benz S-class LONG W223 nuoma
  • Naujausio Mercedes-Benz S-class LONG W223 nuomaNaujausio Mercedes-Benz S-class LONG W223 nuomaNaujausio Mercedes-Benz S-class LONG W223 nuoma
Naujausias Mercedes-Benz S-class LONG W223 tiesiai iš salono Jūsų prabangiai kelionei!


Išskirtine prabanga bei su pačia aukščiausia kokybės raiška, savo dėmesį kaustantis prestižinis Mercedes-Benz S-Class W223 premium verslo automobilis, kuris nepalieka abejingų gatvėse. Išskirtiniu dizainu ir naujausiomis technologijos neturintis sau lygių tarp prabangių automobilių kelyje, atitinkantis pačius aukščiausius efektyvumo, našumo bei universalumo reikalavimus, demonstruojantis nepriekaištingą kokybę bei komfortą.

Prabangaus Mercedes-Benz S-class W223 nuoma Vilniuje.
Naujuose S klasės automobiliuose sutelkiamas dėmesys į pagrindinius dalykus: unikalų komfortą ir patikimas saugumo technologijas. Tai ypač pajus keleiviai sėdintys gale, įsitaisę aukščiausios klasės geros savijautos ventiliuojamose galinėse sėdynėse su masažu. Aiškus naujosios Mercedes-Benz S klasės dizainas yra sutelktas į esminius dalykus: į tobulas proporcijas eksterjere ir į šiuolaikinę prabangą interjere

Prabangus automobilis skiria daug dėmesio savo keliautojams: multimedija, išmani klimato kontrolė, el. valdomos sėdynės su šildymo, ventiliacija ir masažo funkcijomis, mobiliųjų įrenginių įkrovimas.
Tarp privalumų: sėdynės su pusiau gulima pozicija Executive seat, panoraminis stogas, Designo DINAMICA microfibre juodos spalvos lubų apdaila, Burmester garso aparatūra ilga kėbulo bazė, vėliavos laikiklis dešinės pusės priekiniame sparne ir daug kitų privalumų Jūsų nepamirštamoms kelionėms.

Prabangaus automobilio (Mercedes-Benz S-class W223) nuoma visoje Lietuvoje:
Mercedes-Benz S-class nuoma vestuvėms Vilniuje, Kaune
Prabangaus automobilio nuoma verslo kelionėms
Mercedes-Benz S-class nuoma svečių aptarnavimui
Mercedes-Benz S-class nuoma pervežimams Lietuvoje ir į užsienį
Prabangių automobilių nuoma privačioms kelionėms

Evitra — tai ne tik Mercedes-Benz S-class W223 nuoma, tai kur kas daugiau!

Mūsų autoparką sudaro:
Naujausio modelio Mercedes-Benz V-class; Miniveno Mercedes-Benz V-class nuoma vestuvėms, verslo pervežimams ir kitoms progoms.
Baltos spalvos Mercedes-Benz C-class; Mercedes-Benz nuoma vestuvėms, privatiems pervežimams visose Baltijos šalyse.
Naujausio modelio Audi A6; Audi nuoma vestuvėms, privatūs svečių pervežimai ir delegacijų aptarnavimas.
Komfortiškas ir prabangus Mercedes-Benz Sprinter. Mercedes-Benz Sprinter nuoma verslo kelionėms, ekskursijoms, asmeninėms išvykoms.
Platesnis transporto pasirinkimas: https://evitra.lt/transportas

Šios premium verslo klasės automobilio galimybės, leis užmiršti rūpesčius ir skubėjimą. Kartu, su šiais ypatingais automobilio malonumais, kelionės virs kokybišku poilsiu.

Gaukite individualų kainos pasiūlymą jau dabar:
transportas@evitra.lt
+370 645 45 124
Kaina: 10 EUR
Kontaktai Paskelbė:UAB EvitraTelefonas:+370 645 45 124El. paštas:transportas@evitra.lt Vietovė:Marijampolė Svetainė:www.evitra.lt
Skelbimo statistikaParodytas: 848 k.Peržiūrėtas: 96 k.
Įsiminti skelbimąSpausdinti skelbimąNusiųsti skelbimą drauguiSkelbimas netinkamas
MarijampolesSkelbimai.lt Facebook'e Sprendimas: INFOFACE