Vartotojų aplinka+ Įdėti skelbimą
Baldai internetu
Renginiai

Blinky.lt - Išskirtinės dekoracijos šventei

2023 Birželio 26d., 11:28
"Blinky" - žinoma kaip dekoratyvinio apšvietimo pramonės lyderė. Mūsų aukštos kokybės šventinės dekoracijos priverčia jus jaustis, lyg būtumėte žingsniu priekyj""Blinky"" - žinoma kaip dekoratyvinio apšvietimo pramonės lyderė. Mūsų aukštos kokybės šventinės dekoracijos priverčia jus jaustis, lyg būtumėte žingsniu priekyje.

Mes stengiamės suteikti jūsų šventėms nepakartojamą šviesos ir spalvų atmosferą. Mūsų kūrybinės komandos nariai puikiai išmano naujausias technologijas ir dizaino tendencijas, todėl mūsų siūloma dekoracija atitiks net labiausiai išrankių klientų lūkesčius.

Be to, mes įsitikinę, kad šviesos apšvietimas gali pakeisti ne tik jūsų renginio atmosferą, bet ir jūsų nuotaiką. Todėl ""Blinky"" atkreipia ypatingą dėmesį į detales, siekdama sukurti unikalų ir išskirtinį dizainą, kuris nustebins jus bei jūsų svečius.

Atsirinkę tik kokybiškiausią produkciją ir patikimus tiekėjus nusprendėme susikurti “blinky”, kad profesionalios šventinės dekoracijos būtų lengviau pasiekiamos ir sparčiau pasiektų jūsų namus, ofisus, sodybas.
Kontaktai Paskelbė:BlinkyTelefonas:+370 616 11101 Vietovė:Marijampolė Svetainė:blinky.lt/
Skelbimo statistikaParodytas: 482 k.Peržiūrėtas: 75 k.
Įsiminti skelbimąSpausdinti skelbimąNusiųsti skelbimą drauguiSkelbimas netinkamas
MarijampolesSkelbimai.lt Facebook'e Sprendimas: INFOFACE