Vartotojų aplinka+ Įdėti skelbimą
Baldai internetu
Renginiai

Čerpės - plieninės, keraminės, betoninės.

2024 Kovo 29d., 10:01
  • Čerpės - plieninės, keraminės, betoninės.
Monier čerpių stogų dangos, plieninė čerpė, siferis.
Pristatymas visoje Lietuvoje. Atliekame visus pasaiciavimus, israsome saskaitas.
Čerpės - plieninės, keraminės, betoninės.
Daugiau informacijos tel: 8647 39555

Zanda Lux ir Proector :
Galite pirkti tik čerpes, (Zanda LUX sp.beton) bet kokį kiekį po - 0,90Eur/vnt su PVM, ir jau sekančią dieną galėsite tiesiai iš sandėlių pasiimti savo transportu. (arba užsisakyti mūsų transportą).
Perkant Zanda lux betonines čerpes pagal mūsų pasiūlytą pilną stogo dangos komplektą, eilinių čerpių kaina - 0,83Eur/vnt su PVM ir nemokamu pristatymu visoje Lietuvoje + 10proc papildoma nuolaida visom detalėms.

Perkant tik betonines čerpes, Protector 2, bet kokį kiekį ir atsiimant iš sandėlio savo transportu, kaina - 0,99Eur/vnt su PVM, (arba galite užsisakyti mūsų transportą).
Perkant betonines čerpes Protector 2 pagal mūsų pasiūlytą pilną stogo dangos komplektą, eilinių čerpių kaina - 0,83Eur/vnt su PVM ir nemokamu pristatymu visoje Lietuvoje + 10proc papildoma nuolaida visom detalems.

Keramines Cerpes Monier Rubin 13V - 1,95EUR/vnt (su pristatymu i vieta perkant stogo komplektą). Pirkdami stogo dangą daugiau nei 200m2, susisiekite su mumis dėl geresnių pirkimo sąlygų.
Papildomos informacijos klausti ir užsakyti: Mob.: 8650 54045 / vpstatyba@mail.com Kaina: 1 EUR
Kontaktai Paskelbė:e-StatybaTelefonas:865054045El. paštas:vpstatyba@mail.com Vietovė:Marijampolė Svetainė:e-statyba.mozello.lt/
Skelbimo statistikaParodytas: 69712 k.Peržiūrėtas: 2213 k.
Įsiminti skelbimąSpausdinti skelbimąNusiųsti skelbimą drauguiSkelbimas netinkamas

Skelbimo komentarai

Komentarų nėra
Prašome savo nuomonę reikšti civilizuotai, gerbiant straipsnio autorių (-ę), svetainės lankytojus, bei jų pasisakymus. Nekultūringi, nesusiję su skelbimu, šmeižiantys, bei svetainės administracijos ar skelbimo autoriaus manymu netinkami komentarai yra šalinami be įspėjimo.
MarijampolesSkelbimai.lt Facebook'e Sprendimas: INFOFACE