Vartotojų aplinka+ Įdėti skelbimą
Baldai internetu
Renginiai

Sieniniai Porankiai Ir Turėklai

2023 Gegužės 31d., 12:15
  • Sieniniai Porankiai Ir TurėklaiSieniniai Porankiai Ir TurėklaiSieniniai Porankiai Ir TurėklaiSieniniai Porankiai Ir Turėklai
Esame metalo konstrukcijų gamybos įmonė, kuri specializuojasi sieninių porankių ir turėklų gamyboje. Šie porankiai yra plačiai naudojami pastatų fasadams, kad suteiktų saugumą ir estetinį išvaizdą. Sieniniai porankiai yra pagaminti iš aukštos kokybės aliuminio, metalo, nerūdijančio plieno lydinių, kurie yra tvirti, patvarūs ir lengvi. Jie yra taip pat apdoroti specialia medžiaga, kad būtų atsparūs korozijai ir lengvai priežiūrimi.

Mūsų sieniniai porankiai yra gaminami atsižvelgiant į klientų poreikius ir norus, taigi jie gali būti pritaikyti bet kokio stiliaus pastatams. Jie yra saugūs ir patikimi. Tvirtai sumontuoti prie pastato sienų ir gali atlaikyti didelias apkrovas. Be to, Alumig sieniniai turėklai atitinka Europos Sąjungos reikalavimus ir standartus, todėl jie yra auksčiausios kokybės.

Siūlome profesionalią pagalbą, porankių projektavime, gamyboje bei montavime. Montavimo procesas yra greitas ir efektyvus, o galutinis rezultatas yra estetiškas ir patvarus.

Taigi sieniniai porankiai yra puikus pasirinkimas bet kokiems pastatams, kurie reikalauja saugumo ir estetikos derinio. Šie turėklai yra pagaminti iš aukštos kokybės medžiagų, patvarūs ir saugūs, lengvai montuojami ir pritaikomi bet kokiam pastatui.

Pagrindinei laiptų turėklų konstrukcijai suteikiame net 5 metų garantiją.Kaina: 1 EUR
Kontaktai Paskelbė:UAB „Alumig“Telefonas:+370 604 16314El. paštas:info@tureklai.net Vietovė:Marijampolė Svetainė:www.tureklai.net/sieniniai-porankiai-ir-tureklai/
Skelbimo statistikaParodytas: 454 k.Peržiūrėtas: 79 k.
Įsiminti skelbimąSpausdinti skelbimąNusiųsti skelbimą drauguiSkelbimas netinkamas

Skelbimo komentarai

Komentarų nėra
Prašome savo nuomonę reikšti civilizuotai, gerbiant straipsnio autorių (-ę), svetainės lankytojus, bei jų pasisakymus. Nekultūringi, nesusiję su skelbimu, šmeižiantys, bei svetainės administracijos ar skelbimo autoriaus manymu netinkami komentarai yra šalinami be įspėjimo.
MarijampolesSkelbimai.lt Facebook'e Sprendimas: INFOFACE